رازهای موسسات موفق در آموزش مجازی
همانطور که در جریان قرار دارید، آموزش آنلاین سالهاست که در دنیا شیوهای جدید از تدریس محسوب میشود و طی چندماه گذشته به واسطه حضور کرونا در ایران، آموزشگاههای زبان موفق روی این شیوه آموزشی سرمایهگذاری کرده اند.
اما سوال اینجاست که این شیوه ی آموزشی میتواند منبع مناسب درآمدی برای آموزشگاههای زبان باشد یا خیر؟ پاسخ این سوال، بستگی به مدیر موسسات دارد. به صورت مشخص مدیر هر مجموعهای باید شرایط بازار را بررسی کرده و تصمیم درست و به موقعی را برای مجموعه خود اتخاذ کند.
برای مثال عده ای از مدیران از همان ابتدای شیوع کرونا، آموزش حضوری موسسه را کنار گذاشته و آموزش آنلاین را شروع کردند. آنها درحال حاضر حداقل چند ماه تجربه بیشتری در این زمینه داشته و مطمئناً از مدیرانی که آموزش مجازی را در سال 99 شروع کردند، جلوتر هستند.
اگر شما هم جز آن مدیرانی هستید که هنوز آموزش مجازی را شروع نکرده اید و همچنان منتظر پایان کرونا و شروع کلاسهای حضوری هستید؛ باید بدانید که هیچ تضمینی برای حفظ زبانآموزان شما وجود ندارد. ممکن است رقبای شما قدمهایی را برداشته باشند و اقدام به جذب زبانآموزان شما کنند.
بنابراین اگر به موقع و حسابشده تصمیم نگیرید، ممکن است آموزشگاه شما در معرض ورشکستگی قرار بگیرد.
آینده آموزش مجازی
آموزش مجازی در آینده و بعد از پایان همه گیری کرونا هم وجود خواهد داشت. اما نکته ای که در این میان مهم است این است که دید شما به آموزش مجازی چیست؟
اگر شما به آموزش مجازی دید بلندمدت داشته باشید باید این نکته را نیزدرنظر داشته باشید که انتخاب پلتفرم مهم است. اگر در انتخاب پلتفرم دچار اشتباه و مشکل شوید؛ تجربیات ناخوشایند کار با آن در ذهن زبانآموزانتان خواهد ماند و دیگر به راحتی نخواهند توانست به پلتفرم بعدی اعتماد کنند. پس باید پلتفرمی را انتخاب کنید که همه جوانب آن را سنجیده باشید و در آینده با آن دچار مشکلنشوید.
برای مثال شرکت ادوبی، کشور ایران را تحریم کرده و ممکن است لایسنسهای کرکشده ی این پلتفرم در ایران، روزی اکسپایر شده و دچار مشکل شوند. این به آن معناست که شما دیگر نخواهید توانست از آن ( حداقل برای چند روز) استفاده کنید و کل موسسه شما دچار مشکل خواهد شد.
تجربیات ما که حاصل همکاری با بیش از 200 موسسه زبانی است که آموزش مجازی خود را راهاندازی کردهاند را دست کم نگیرید.