درحال حاضر، تصویر پروفایل و رمز عبور خود را میتوانند ویرایش کنند.

خیر. پس از ثبت نمرات توسط اساتید، باید از طریق نرم افزار ویندوز نمرات پایانی ثبت نهایی شوند تا به زبان آموز نمایش داده شود. اگر میخواهید بعد از اینکه استاد نمرات پایانی را ثبت کرد به زبان آموز نمایش داده شود و برای نمایش به زبان آموزان نیاز به ثبت نهایی نمرات نباشد، از منوی تنظیمات، تنظیمات سیستم، تب آموزشی، گزینه "نمرات پایانی پس از ثبت توسط استاد به زبان آموزان نمایش داده شود" را فعال کنید.

برای ورود به اپلیکیشن برای نخستین بار، کد ملی الزامی است. اگر این پیام نمایش داده شود یعنی کدملی شخص در سیستم ثبت نشده است که میتوانید از منوی کاربران، ثبت نام و مدیریت کاربران، کلید ویرایش جلوی اسم شخص موردنظر را زده و کد ملی آن را وارد کنید.

برای مشاهده نام کاربری و رمز عبور باید به منوی کاربران، اکانتهای کاربران مراجعه کنید. (نکته: کد استاندارد همان نام کاربری میباشد.)

برای اینکه اولین بار بتوان وارد اپلیکیشن شد نیاز به کدملی میباشد و اتباع چون کدملی ندارند، باید هنگام ثبت نام از کدملی معتبری که در سیستم ثبت نشده است برای ثبت نام اتباع استفاده کرد تا بتوانند از اپلیکیشن استفاده کنند.

در اپلیکیشن زبان آموزان قسمتی تحت عنوان بازیابی رمز عبور است .هنگامی که زبان آموزان از آن قسمت استفاده کنند پیامکی شامل رمز عبورشان برایشان ارسال میشود و در سیستم در قسمت پیامک های ارسال شده نمایش داده میشود.

گزینه اجباری بودن نظرسنجی به این معناست که، به محض ورود به اپلیکیشن سوالات نظرسنجی نمایش داده میشود وتا نظرسنجی انجام نشود نمیتواند از اپلیکیشن استفاده نماید.

از مسیر تنظیمات، اطلاعات پایه، نوع داده را تعریف انواع پیام انتخاب کنید وسپس نوع پیام هشدار موردنظر را انتخاب کرده و ویرایش میزنیم سپس گزینه ارسال از طریق موبایل را فعال میکنیم.


بله جلسه را تحت عنوان جلسه لغو شده نمایش داده می شود.

 

از طریق منوی اطلاع رسانی ،فرم ارسال پیام ، در فیلد نوع کاربری میتوانید کاربران مورد نظر (استاد و زبان آموز) را انتخاب نمایید که اسامی را برای شما فیلتر میکند و برای ارسال پیام به همه میتوانید گزینه "انتخاب همه " را فعال نمایید و در قسمت متن پیام ،متن مورد نظر را وارد نموده و از بین کلمات کلیدی (پایین قسمت متن پیام) ، گزینه  "user/pass system"را فعال نمایید تا به متن اضافه شود که بعد در پیامی که برای زبان آموزان و اساتید  شما ارسال میشود به جای این کلمه نام کاربری و رمز عبور شخص قرار داده میشود .

 

 

میتوانید از طریق منوی اطلاع رسانی ، قسمت ارسال پیام ، در فیلد نوع کاربری ، همزمان استاد و زبان آموز را انتخاب نمایید و گزینه ی همه را فعال نمایید تا همه ی افراد انتخاب شوند، سپس در قسمت متن پیام ،متن مورد نظر را وارد کرده و از کلید واژه ی user/pass system (در قسمت پایین متن پیام ) برای ارسال نام کاربری و رمز ورود مخصوص هر شخص استفاده نمایید، همچنین لینک اپلیکیشن ها را در قسمت متن وارد نموده و کلید تایید را بزنید